Οι αγρότες βράζουν από οργή, αλλά ο Αυγενάκης βλέπει Ολυμπιακό στο Ηράκλειο!

Must Read

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε να ξεσκάσει. Περνά ένα χαλαρό τριήμερο, στην εκλογική του περιφέρεια παρακολουθώντας τον αγαπημένο του Ολυμπιακό στον αγώνα με το Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ που φυσικά γίνεται στο Ηράκλειο, όπως άλλωστε έγινε με την συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών διοργανώσεων στη διάρκεια της θητείας του στον αθλητισμό.

Ήταν στην πρώτη θέση και σίγουρος ότι η παρουσία του θα αποτυπωνόταν από τις τηλεοπτικές κάμερες στις οποίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

‘Αλλωστε τώρα είναι ήρεμος κι ωραίος. Τα προβλήματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχουν λυθεί. Ούτε αγρότες να διαμαρτύρονται, ούτε οι παραγωγοί να μιλούν για αυξήσεις ούτε φυσικά οι καταναλωτές που βλέπουν τις τιμές στα βασικά προϊόντα διατροφής να παίρουν την κατηφόρα. Καθημερινά τα πάντα πωλούνται όλο και φθηνότερα.

Όλα τα προβλήματα λυμένα.

Κι αν απειλούν οι αγρότες να έρθουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα κανένα πρόβλημα. Θα τονωθεί και ο εσωτερικός τουρισμός!

Τώρα εάν μερικοί κακεντρεχείς λένε ότι μετά το φιάσκο με τις αγροτικές κινητοποιήσεις το Μαξίμου τον… έκανε στην άκρη, για να μην τα κάνει χειρότερα τι να πούμε; Πάντα την επιτυχία τη ζηλεύουν όχι μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά και οι εσωκομματικοί ανταγωνιστές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This