Πιο πολύ τους τρομάζει ο Καραμανλής…

Must Read

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να σφυροκόπησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το βήμα της ολομέλειας κατά την πρόσφατη συζήτηση για την ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων, όμως το Μαξίμου δεν φαίνεται να ανησυχεί.

Αντίθετα, οι άνθρωποι του Μητσοτάκη στο κοινοβούλιο, έκαναν επίδειξη δύναμης με μπούλινγκ κατά των βουλευτών, με αποτέλεσμα μόλις 10 άτομα να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού. Όλα αυτά, παρότι λιγότερη από τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα παρακολούθησε την ομιλία του ίδιου του Μητσοτάκη, γεγονός που αρχικά προκάλεσε οργή και ανησυχία στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Εντέλει, τα τηλέφωνα άναψαν, το καρότο συνοδεύτηκε από το μαστίγιο και η ομιλία Σαμαρά, έγινε σε στενό κύκλο.

Άλλη είναι η είδηση που ανησυχεί το Μαξίμου.

Σε ανεπίσημο δείπνο στη Θεσσαλονίκη παρακάθισε την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Κώστας Καραμανλής. Έχει τη σημασία του το γεγονός πως στο τραπέζι βρέθηκαν μαζί του και 70 στελέχη της τοπικής Νομαρχιακής, που είχαν και την πρωτοβουλία για το δείπνο προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού.

Κάτι που φυσικά ουδέποτε έγινε για τον Μητσοτάκη!

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα γαλάζιο βουλευτή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου, έπειτα από την ομιλία Σαμαρά: Εάν ο Κώστας κάνει κίνηση, ο Μητσοτάκης δεν θα φύγει απλώς από την κυβέρνηση, αλλά από την ίδια τη Βουλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This