Αδιανόητο! Φρουρός του Άδωνι Γεωργιάδη επιτέθηκε σε δικηγόρο στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ωμή παρέμβαση του υπουργού Υγείας και στη Δικαιοσύνη!

Must Read

Ένα πρωτοφανές και αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο που ο Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν υπουργός.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη στο δικαστήριο, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη και άρχισε να κάνει επιπλήξεις στο δικαστήριο φωνάζοντας: «Τι διαδικασία είναι αυτή;».

Μάλιστα, αστυνομικός της φρουράς του Γεωργιάδη απώθησε βίαια τον δικηγόρο του Πολάκη Γιάννη Απατσίδη, όταν εκείνος αναφερόμενος στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Άδωνι είπε: «τι είναι αυτά τα πράγματα, από που και ως πού ο κ. Γεωργιάδης παρεμβαίνει στη διαδικασία. Επειδή είναι υπουργός;». Όπως αναφέρει το Documento.gr, ο φρουρός πλησίασε τον τον δικηγόρο και τον έσπρωξε μέσα στην δικαστική αίθουσα!

Με προκλητικό ύφος ο υπουργός Υγείας δήλωσε απευθυνόμενος στους δικαστές όταν τελείωσε η δίκη, (η οποία διεκόπη για 13 Μαρτίου) ότι δεν γίνεται να λαμβάνουν υπόψιν το πρόγραμμα του Πολάκη, καθώς και εκείνος έχει… βαρύ πρόγραμμα.

«Δεν πρέπει να κλείσει έτσι η συνεδρίαση. Θα πρέπει να υπάρχει ο προσήκων σεβασμός» δήλωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου για την ωμή παρέμβαση του υπουργού, ο οποίος δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο για κατ’ αντιπαράθεση εξέταση με τον κ. Πολάκη.

Για την απρεπή και αδιανόητη παρέμβαση του Γεωργιάδη στη δικαιοσύνη, πρέπει να λάβει θέση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Πολάκης: Καραμπινάτη υπόθεση απιστίας

Στην κατάθεσή του ο Παύλος Πολάκηςανέφερε ότι «το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, καθώς λειτούργησε ως η offshore του Δημοσίου». Μάλιστα, μίλησε για «όργιο ρουσφέτολογικών διορισμών».

«Οι περισσότεροι προσλήφθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους τοποθετήθηκαν στο γραφείο του κ Γεωργιάδη. Δηλαδή ήταν άνθρωποι που ήθελε συνεργάτες του, πιο λαϊκά βύσματα ή ρουσφέτια του, και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Υπάρχουν χαρτιά που λένε ότι ορισμένοι δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους, όπως και δυο γιατροί που δεν προκύπτει αν πάτησαν ποτέ στα νοσοκομεία, δηλαδή πρόκειται αργομισθία» ανέφερε ο Πολάκης και έκανε λόγο για καραμπινάτη υπόθεση απιστίας.

«Οι κατηγορούμενοι κινήθηκαν με εντολή του πολιτικού τους προϊστάμενου» τόνισε ο Πολάκης σημειώνοντας ότι «δεν υπήρξε καμία νόμιμη διαδικασία προκήρυξης» και ότι «υπάρχουν πλαστογραφημένες αποφάσεις του 2008 για να δικαιολογήσουν τις προσλήψεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This