Ρεσιτάλ Ντόρας Μπακογιάννη: Αποθεώνει Κοτζιά και κατακεραυνώνει Καραμανλή για το βέτο στα Σκόπια!

Must Read

Ρουκέτες εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την παρουσία της στο συνέδριο της Καθημερινής, δείχνοντας πλέον ότι το κόμμα Μητσοτάκη παίρνει οριστικό διαζύγιο από αυτό που κάποτε ονομαζόταν «Νέα Δημοκρατία».

Η πρώην υπουργός εξωτερικών και αδελφή του πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι το ζήτημα της ονομασίας ήταν μια …επιτυχία της διαπραγμάτευσης του «μοιραίου» ΥΠΕΞ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Κοτζιά! 

Έτριξαν οι περικεφαλαίες των βουλευτών της Ν.Δ. που ως αντιπολίτευση, γέμιζαν τις πλατείες δουλεύοντας ψιλό γαζί τους ψηφοφόρους, παριστάνοντας τους μακεδονομάχους…

Η βουλευτής του Μητσοτάκη όμως, δεν σταμάτησε εκεί.

Το μενού, συμπεριελάμβανε και Κώστα Καραμανλή! Άλλωστε το συγκεκριμένο όνομα έχει μπει στο στόχαστρο της οικογένειας Μητσοτάκη με μεγάλη ένταση τις τελευταίες εβδομάδες…

Αναφερόμενη λοιπόν στο βέτο που άσκησε ο Κώστας Καραμανλής το 2008 για την ένταξη της τότε ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «100% ήταν λάθος». «Δεν έπρεπε να είχε λεχθεί και δεν το λέγαμε ποτέ στο υπ. Εξωτερικών. Απειλούσαμε με βέτο»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This