Επεισόδια στην πίτα της ΝΔ στη Ρόδο!

Η αδελφή του πρώην Δημάρχου έβγαλε έξω από την αίθουσα τον Παππά και ο Περιφερειάρχης δεν πήγε αφού ήξερε τι τον περίμενε...

Must Read

Η εκδήλωση “στιγματίστηκε” από την παρουσία των τρακτέρ έξω από το ξενοδοχείο, που κινήθηκαν εκεί οι αγρότες, διαμαρτυρόμενοι για τα αιτήματα τους που δεν βρίσκουν ως τώρα ανταπόκριση από την κυβέρνηση!

Η πρώτη “κακή στιγμή” για την σημερινή εκδήλωση ήταν αυτή, που ανάγκασε την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου να διαμαρτυρηθεί για τις ενέργειες των αγροτών. Μετά από διαβουλεύσεις, κατάφεραν οι υπεύθυνοι της Νέας Δημοκρατίας να αποσοβήσουν τα χειρότερα και η εκδήλωση με καθυστέρηση μιας ώρας περίπου να ξεκινήσει!

Ο κ. Παπάς ήταν ο πρώτος που έλαβε τον λόγο και χαιρέτησε την εκδήλωση. Αμέσως μετά η κ. Μαίρη Καμπουράκη κυριολεκτικά εισέβαλε στην αίθουσα και παίρνοντας κυριολεκτικά από το χέρι τον κ. Παπά, τον ανάγκασε σε αποχώρηση με πλούσιες εκφράσεις και πολλά γαλλικά!

Η εκδήλωση συνεχίστηκε από κει και πέρα κανονικά, με ομιλία του Νίκου Δένδια ο οποίος μίλησε για τις Ευρωεκλογές και τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για την εξωτερική πολιτική της χώρας και για τα εξοπλιστικά προγράμματα που ακολουθούν παραδείγματα, όπως της Φινλανδίας, με ιδιαίτερα τεχνολογικά μέσα.

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση οι Νεοδημοκράτες δεν ήταν παρόντες, όπως σε προηγούμενα χρόνια γινόταν. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με την είσοδο του κ. Παπά, αφού ακόμη και τα φώτα έσβησε η ιδιοκτήτρια, διαμαρτυρόμενη για την παρουσία του!

Ακόμη, δεν επετράπη η είσοδος στον κ. Δράκο με χρήση ανδρών security, για άγνωστους λόγους, πιθανώς για την μεταπήδηση του στην “αυλή” του κ. Χατζημάρκου…

Από τα στελέχη αποδιδόταν η μικρή προσέλευση κόσμου στην παρουσία των τρακτέρ που είχαν κλείσει τις εισόδους από την πλευρά της επαρχιακής οδού Ρόδου – αεροδρομίου αλλά και από την άλλη, στην οδό Ηλιάδων. Πάντως ήταν συγκεντρωμένα 150 στελέχη που θέλησαν να δούνε και να ακούσουν τον υπουργό Εθνικής Αμυνας ενώ εντύπωση προκάλεσε η απουσία του περιφερειάρχη, λόγω κόπωσης, όπως αναφέρθηκε, με πρόσφατο ταξίδι του 11 ημερών στην Αίγυπτο!

Πηγή: skyrodos.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This