Αλέξης Τσίπρας: Οι…ατυχείς χειρισμοί στις τηλεοπτικές άδειες, ο Πολάκης και ο Παππάς

Must Read

Για ατυχείς χειρισμούς στις τηλεοπτικές άδειες και στη Novartis μίλησε στο συνέδριο της «Καθημερινής» ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι προφανές ότι στόχευε στους παλαιούς συνοδοιπόρους του Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη.

Στον μεν Παππά καταλογίζει την αντισυνταγματικότητα του νόμου που έπεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μολονότι αυτός είχε προειδοποιηθεί από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο περί του ενδεχομένου αυτού. Στον βιαστικό Πολάκη λέγεται ότι χρεώνει διαρροές σε συγκεκριμένη εφημερίδα, που έδωσαν την ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά να αμφισβητήσει την εντιμότητα της έρευνας. Ειδικώς στο σκέλος με τους προστατευόμενους μάρτυρες, για τους οποίους ο Πολάκης προεξόφλησε «ποιοι είναι» (ενώ δεν θα έπρεπε να ξέρει) και ότι «κελάηδησαν». Που πάλι δεν θα έπρεπε να ξέρει!

Λάθος θεώρησε εκ των υστέρων και την περίληψη του ονόματος του Ευάγγελου Βενιζέλου, για τον οποίο δεν είχαν βρεθεί διώξεις. Αλλά η ένταξή του στη λίστα των κατηγορουμένων διεύρυνε το μέτωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This