Κασσελάκης-Τάιλερ παντρεύονται στις 28 Αυγούστου στα Χανιά – Αυτή είναι η ερωτική φωλιά αξίας 2.000.000 ευρώ

Αρχισαν να στέλνονται (ακόμα και στις ΗΠΑ) οι προσκλήσεις! Η ένωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συντρόφου του και επί ελληνικού εδάφους θα μετατραπεί σε κοσμικό event

Must Read

Tι κι αν έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο εν όψει ευρωεκλογών, τι κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κλυδωνίζεται διαρκώς από συνεχείς εσωτερικές αναταράξεις! Ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης έχει και προσωπικές έγνοιες αυτή την περίοδο (εντάξει, τη fast track θητεία του σε δύο εβδομάδες δεν τη λες και… έγνοια) μετά τη δημοσιοποίηση, και μάλιστα στην εκπομπή του Λιάγκα στον ΑΝΤ1, από την πλευρά του ότι το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον καλό του.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτό όμως που δεν έχει γνωστοποιήσει (για ευνόητους λόγους) είναι πότε και πού θα γίνει ο γάμος, ο οποίος, εκτός του ότι θα είναι ο πρώτος gay γάμος Ελληνα πολιτικού στην Ιστορία, θα αποτελέσει και το… κοσμικοπολιτικό γεγονός του καλοκαιριού! Ε, θα σας τα αποκαλύψουμε εμείς όλα σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα! Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα έγκυρες πηγές της «Espresso», ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2024 στα Χανιά της Κρήτης (εκεί όπου έχει γυριστεί και ένα μεγάλο μέρος της ταινίας «Η νεράιδα και το παλικάρι» με τους Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ) και ήδη οι πρώτες προσκλήσεις, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», έχουν αποσταλεί, με τους καλεσμένους να είναι εκατοντάδες, μια και το ζεύγος θέλει να προσδώσει όσο πιο επίσημο χαρακτήρα στην τελετή!

Μάλιστα, οι καλεσμένοι δεν θα είναι μόνο από τη χώρα μας (φίλοι και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και από το εξωτερικό, και δη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη χώρα καταγωγής του Τάιλερ, αλλά και τη χώρα με την οποία ο Κασσελάκης απέκτησε δεσμούς, και προσωπικούς και επαγγελματικούς! Δεν θα παρίστανται λοιπόν μόνο οι… εγχώριοι φίλοι και συγγενείς (φυσικά, και η σκυλίτσα τους η Φάρλι), αλλά κι εκείνοι που θα κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι (κάνοντας και τις διακοπές τους επ’ ευκαιρία) για χάρη των νεονύμφων που κινούνται στον… αστερισμό του Παρθένου, μια και ο γάμος κοσμικό event θα γίνει τον Αύγουστο, τον μήνα που είναι αφιερωμένος στο ζώδιο της Παρθένου!

Οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παντρεύεται τον αγαπημένο του στη γενέτειρα του Κυριάκου Μητσοτάκη κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί «δώρο» στον πρωθυπουργό για την νομοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων! Λέτε όμως και ο πρωθυπουργός να ετοιμάζει γαμήλιο δώρο; Αν ναι, θα μπορούσε (μια ιδέα ρίχνουμε) να παραχωρήσει τη θερινή κατοικία του για να δοθεί εκεί το γαμήλιο πάρτι!

Κάτι από «Sex and the city»

Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη είναι άλλωστε αυτή που έδωσε την ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να μπορέσει να «νυμφευθεί» τον ήδη σύζυγό του και στην Ελλάδα, μετά την υπερψήφιση του γάμου των ομοφυλοφίλων στη χώρα μας. Και λέμε και στην Ελλάδα, καθότι, όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι, που είχε συνάψει πριν από τέσσερα χρόνια σύμφωνο συμβίωσης, παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη τα περασμένα Χριστούγεννα! Και τώρα επανέρχεται με νέο γάμο (σφραγίζοντας με επισημότητα το νομοσχέδιο της Ν.Δ.) στα Χανιά, πόλη που, μεταξύ άλλων, τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ψηλά στη λίστα των gay ταξιδιωτικών προορισμών!

Οπως και να ‘χει, το βέβαιο είναι πως αυτό το περίφημο love story ξεκίνησε όπως και το τηλεοπτικό «Sex and the city» στις περίφημες γειτονιές των πλούσιων Αμερικανών, στο Μανχάταν! Eνα love story που το μάθαμε κι εμείς, όπως και τον Κασσελάκη, μέσα από τις δεκάδες συνεντεύξεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Επεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο κ.λπ. Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Κι έτσι αρχίσαμε να μιλάμε» ήταν τα τρυφερά λόγια του Στέφανου για τον Τάιλερ της καρδιάς του!

Ο Στέφανος και ο Τάιλερ έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά μια κουβέντα που είχαν σχετικά με την απόκτηση παιδιών. Ο δεύτερος ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση και κάπως έτσι άρχισαν όλα! «Είδα έναν άνθρωπο διαμάντι από πλευράς καρδιάς και προσωπικότητας. Κάποια στιγμή, και αφού κάναμε παρέα, τον θυμάμαι να προσπαθεί να με ψαρέψει. Ρώτησε τη γνώμη μου για τα παιδιά. Του απάντησα πως κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω. Στη συνέχεια μου εξήγησε ότι στη δική του περίπτωση είναι κάτι που πρέπει να το σχεδιάσεις καλά. Κατάλαβα τι εννοούσε. “Γιατί λες μόνο για τη δική σου περίπτωση; Και στη δική μου περίπτωση” αποκρίθηκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το είπα ανοιχτά» ανέφερε πάλι σε συνέντευξή του ο Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σχέση με τον 33χρονο Τάιλερ Μακμπέθ τα τελευταία πέντε χρόνια και δεν διστάζει να εκφράζει δημόσια την αγάπη του για τον σύζυγό του αρκετά συχνά, μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία που έχει φέρει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του. Οι δημόσιες εξομολογήσεις αγάπης δεν έχουν τελειωμό! «Γνώρισα τον Τάιλερ δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου, στα εύκολα και τα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Οταν βρίσκεις κάποιον με μεγάλη καρδιά και πηγαία καλοσύνη, προσπαθείς να τον αγαπάς όσο περισσότερο μπορείς» έχει δηλώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που σχεδιάζει, μάλιστα, να αποκτήσει δικά του παιδιά με τον Αμερικανό σύζυγό του, είτε μέσω παρένθετης μητρότητας είτε μέσω υιοθεσίας. Αρα η ευχή «καλούς απογόνους» μετά τον γάμο θα πιάσει τόπο.

Οπως και να ‘χει, ο γαμπρός Στέφανος στις 28 Αυγούστου, μαυρισμένος από τις διακοπές του που θα προηγηθούν, θα σταθεί κρατώντας μπουκέτο λουλούδια στο πλευρό του Τάιλερ κι ύστερα θα αναστενάξουν τα πατώματα από τους χορούς, τα τσάμικα, τα τσιφτετέλια και τα ραπ, τραπ, τζαζ τραγούδια, ενώ η τεκίλα, που πίνουν και οι δυο, θα ρέει άφθονη! Εν ολίγοις: «Σ’ αγαπώ, μην αμφιβάλλεις… το στεφάνι θα το βάλεις… Στέφανε», που τραγουδούσε κάποτε στις 45 στροφές και ο θρυλικός Πρόδρομος Τσαουσάκης.

Η ερωτική φωλιά αξίας 2.000.000 € στο Κολωνάκι

Κι ενώ έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για τον gay γάμο της χρονιάς, το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες της μεζονέτας στην οδό Λεβέντη στο Κολωνάκι που θα στεγάσει τον έρωτα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του… λεβέντη του!

Το διαμέρισμα, αξίας σχεδόν 2.000.000 ευρώ (σ.σ.: ανήκει σε κυπριακή εταιρία που έχει πια αποσυρθεί από τη μεσιτική αγορά μετά την αγορά από το ζεύγος Κασσελάκη) ήδη ανακαινίζεται και βρίσκεται, όπως αναφέραμε, στην οδό Λεβέντη, ένα στενάκι κάθετο της οδού Αναγνωστοπούλου. Είναι 246 τ.μ., διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με τρία μπάνια στον επάνω όροφο (στον τέταρτο της πολυκατοικίας), καθώς και ακόμη ένα δωμάτιο με μπάνιο στον κάτω όροφο (τρίτος της πολυκατοικίας), αλλά και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές.

Η… στρατηγική του θέση προφανώς έκανε κλικ στον Κασσελάκη, ο οποίος είχε πει πως προτίθεται να αγοράσει σπίτι με τον Τάιλερ στο κέντρο της Αθήνας για να είναι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος. Με το καλό τα παιδιά «να βάλουν το κεφάλι τους κάτω από το δικό τους κεραμίδι», που λέει κι ο σοφός λαός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This