Τι ζούμε; O Μητσοτάκης είπε σε ηλικιωμένη να αγοράσει… καλλυντικά 

Έμεινε άφωνη η γυναίκα!

Must Read

Σα να μην έφταναν οι εικόνες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει «αυτοψία»… λαϊκισμού σε σούπερ μάρκετ, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η κυβέρνησή του κατέβασε τις τιμές στο ράφι, ο ίδιος φρόντισε να γίνει viral κάνοντας κακό χιούμορ σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας που ψώνιζε στο κατάστημα.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο από την… ξαφνική επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, ο ίδιος πλησίασε την ηλικιωμένη και την προέτρεψε να αγοράσει… καλλυντικά γιατί είναι πιο φθηνά.

«Καλημέρα, πώς είστε;» ακούγεται να λέει στην γυναίκα. «Γεια σας» του απάντησε με τη σειρά της, με τον πρωθυπουργό να συνεχίσει: «Από τη γειτονιά;» «Ναι» απάντησε η ίδια και τότε ο Μητσοτάκης την συμβούλευσε: «Να είστε καλά. Να αγοράσετε καλλυντικά, είναι φθηνότερα».

Την ώρα που οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν το πιο ακριβό γάλα στην Ευρώπη, ο πρωθυπουργός κάνει πλακίτσα με τις νοικοκυρές που «τρέμουν» να γεμίσουν το καλάθι τους με τα απαραίτητα. Ούτε ίχνος ενσυναίσθησης και σεβασμού προς τον ελληνικό λαό που ματώνει από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και την αισχροκέρδεια!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This