Πυρά από την Ελένη Παπαδοπούλου στον Χάρη Δούκα για την απόφασή του να «ντύσει» την πρόσοψη του δημαρχείου με τη ροζ σημαία

Must Read

«Με προσβάλλει ως γυναίκα η αξίωση το ροζ σεντόνι, που ονομάζει καταχρηστικά σημαία κάποια κυρία Λαλέ, να προβληθεί στην πρόσοψη του δημαρχείου» λέει σε επιστολή που απηύθυνε στον Χάρη Δούκα η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Αθήνα μας» Ελένη Παπαδοπούλου, που πήρε σημαντικό ποσοστό στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Οντως, ο δήμαρχος αποφάσισε με τη «ροζ σημαία» της εικαστικού Γεωργίας Λαλέ να «ντύσει» την πρόσοψη του δημαρχείου Αθηνών, με τη χρήση της τεχνολογίας 3D projection mapping. Πριν από λίγους μήνες, το «σεντόνι της Λαλέ» κατέβηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης με θόρυβο, και τώρα θα απλωθεί στην πλατεία Κοτζιά με τις ευλογίες του Χάρη Δούκα για να «στεγνώσει» από τις προηγούμενες αντιδράσεις!

*πηγή φωτογραφίας: https://www.instagram.com/georgia_lale_studio/?g=5
*πηγή φωτογραφίας: https://www.instagram.com/georgia_lale_studio/?g=5

«Η σημαία της χώρας μας, που επιτρέπεται να ανεβαίνει σε δημόσια κτίρια, είναι η γαλανόλευκη και φέρει σταυρό. Σε περιπτώσεις επιτρέπονται και οι επίσημες σημαίες άλλων κρατών ή της Ε.Ε. Ροζ σημαία δεν επιτρέπεται. Αν η κυρία Λαλέ δεν το γνωρίζει, δεν το σέβεται και έχει αξίωση το ροζ σεντόνι που ονομάζει καταχρηστικά σημαία να προβληθεί επί της πρόσοψης του δημαρχείου, θα έπρεπε να το γνωρίζετε εσείς και να μην επιτρέψετε την προσβολή της ελληνικής σημαίας παραχωρώντας το δημόσιο κτίριο» αναφέρει στην επιστολή της η Ελένη Παπαδοπούλου, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι νιώθει ιδιαίτερα προσβεβλημένη και από τις εκδηλώσεις του δήμου την Ημέρα της Γυναίκας, από τις οποίες εξαφανίστηκαν οι σημαντικές γυναίκες.

«Σε γυναίκες που θα έπρεπε να προβάλλονται ως πρότυπα στις νέες γενιές δεν γίνεται καμιά αναφορά. Αντιθέτως, δίνεται υπέρμετρη προβολή στα σεντόνια της κυρίας Λαλέ, στη ροζ σημαία και στις λέξεις άνευ νοήματος που προβάλλει η woke κουλτούρα» λέει η Ελένη Παπαδοπούλου, που θεωρεί ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και όσοι συναποφάσισαν τις εκδηλώσεις με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Λαλέ «εξευτελίζουν τις γυναίκες και την ελληνική σημαία, υπηρετώντας την woke προπαγάνδα»! «Woke culture» είναι το γκρέμισμα όσων συνιστούν την κοινή κληρονομιά μας υπέρ των διαφόρων δικαιωματιστών. Αδικο έχει η δημοτική σύμβουλος;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This