Μοιράζει παραπολιτικά η Σακελλαρόπουλου για δήθεν «καλές σχέσεις» με τον Ιερώνυμο!

Must Read

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος δεν θέλει πλέον να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως άλλωστε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας θεωρεί ότι ο Μητσοτάκης τον εξαπάτησε σε προσωπικό επίπεδο, ενώ για την Σακελλαροπούλου, ότι έχει κυριολεκτικά ευτελίσει τον θεσμό περνώντας κομματική θέση σε μείζονα κοινωνικά θέματα.

Ο Μητσοτάκης φυσικά διαπράττει μία τεράστια προβοκάτσια. Σκοπός του είναι να επισύρει την αντίδραση της εκκλησίας, ώστε να μπορέσει με «φερετζέ» το άρθρο 16 για τα πανεπιστήμια, να αλλάξει και το άρθρο 3 του Συντάγματος για τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας. Γεγονός που ο Ιερώνυμος έχει συνειδητοποιήσει και δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι.

Όσον αφορά ομως την πρόεδρο, έχει ξεπεράσει κάθε όριο προπαγάνδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος την ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί στο γεύμα για την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Μία πρωτοφανής εξέλιξη, πραγματικό ράπισμα της Εκκλησίας στην Σακελλαροπούλου…

Πως διέδωσε την είδηση η πρόεδρος; Ότι η συνομιλία έγινε σε «πολύ καλό κλίμα»!

Εννοείται ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν συνηθίζει να …κραυγάζει στα τηλέφωνα! Είναι ευγενής και λόγω ιεροσύνης και λόγω χαρακτήρα.

Το γεγονός λοιπόν ότι δεν προπηλάκισε λεκτικά την πρόεδρο, θεωρήθηκε μια εξαιρετική ευκαιρία για προπαγάνδα από την πλευρά της προέδρου!

Το «καλό το κλίμα» εν προκειμένω, το τρώει ο γάιδαρος…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This