Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο – Στην όαση Σίβα ο Μητσοτάκης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Έχει διακοπεί η αποστολή στιγμάτων και το αεροπλάνο αγνοείται...

Must Read

Στην Όαση της Σίβας, κοντά στα σύνορα Αιγύπτου – Λιβύης και περίπου 560 χλμ. από εκεί που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Αλ Σίσι, βρίσκεται το βράδυ του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μπήκε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και είπε το γνωστό τραγούδι: Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο!

Ο ηγέτης μας θα συμμετάσχει αύριο σε διάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών με τον Αιγύπτιο πρόεδρο για να του εκφράσουν την αλληλεγγύη και στήριξη της ΕΕ. Ωστόσο, βρήκε την ευκαιρία ο εθνικός μας happy traveller να σεργιανίσει στα… ωραία της Βόρειας Αφρικής.

Παρακάτω φαίνεται η πορεία του αεροσκάφους του Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα σαν τους… 40 κλέφτες και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Σύμφωνα με το flightaware.com, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο απογειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16:34) από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, και ακολούθησε κατεύθυνση προς την Αίγυπτο. Το τελευταίο στίγμα έλαβε η Υπηρεσία ήταν στις 17:17, όταν βρίσκονταν νότια της Κρήτης. Προφανώς έχει διακοπεί η αποστολή στιγμάτων και το αεροσκάφος αγνοείται…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, κάνουν διήμερες διακοπές μαζί με φιλικό τους ζευγάρι σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο η διαμονή φτάνει ακόμη και τα 1.500 ευρώ την βραδιά.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όλο πετυχημένες και Μόνο Μόνο Μόνο Αναπτυξιακές συμφωνίες,θα μας φέρνει ο ΤΈΛΕΙΟΣ!! Αφήστε τον να ξεχαρμανιάσει με τον Ανεπαναληπτο Έρωτα του, και δύο φιλαράκια του, στην Ονειρική Σίβα!! Τόσο χαιρέκακη Αντιπολίτευση πια!! Σιγά το κόστος!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This