Έρχεται τσουνάμι κακουργημάτων για το σκάνδαλο των e-mail!

Must Read

Με τη συνηθισμένη τακτική της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το σκάνδαλο της επιστολικής ψήφου. Λίγος Κασσελάκης και λίγο Ντελαγουέαρ για αντιπερισπασμό, λίγο επιτηδευμένη αδιαφορία γιατί «τι θέλετε τώρα, είχαμε και παραιτήσεις», λίγη εκδρομή μέχρι την όαση Σίβα του πρωθυπουργού, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα λοιπά και τα λοιπά. Δεν κλείνουν έτσι οι υποθέσεις.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός κ. Νούλης θα αρχίσει να καλεί σύντομα ως υπόπτους τους παραιτηθέντες από τα αξιώματά τους, καθώς η υπόθεση αξιολογείται ως εξαιρετικά σοβαρή. Τώρα, εάν οι παραιτηθέντες αρχίσουν να κελαηδάνε και να δίνουν τους από πάνω τους και τεθεί από κει που δεν το περιμένει κανείς σε εφαρμογή ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά δεν είναι και βέβαιο σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου η συγκάλυψη είναι συνηθισμένη λέξη.

Ο Βορίδης, πάντως, μαθαίνω ότι είναι εξαιρετικά ήρεμος, καθώς γνωρίζει ότι οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορούν τα e-mails που δήλωσαν οι απόδημοι ομογενείς για την επιστολική ψήφο και δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη ψήφο των ομογενών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This