Ηχηρή αποδοκιμασία Μητσοτάκη από τους βουλευτές της ΝΔ

Άδεια τα έδρανα της κυβερνώσας πλειοψηφίας

Must Read

Μόλις 20 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν την Τετάρτη στην Βουλή, στην συζήτηση του πορίσματος του κυβερνώντος κόμματος για το έγκλημα στα Τέμπη. Από τους 158 βουλευτές οι περισσότεροι επέλεξαν να απόσχουν φοβούμενοι την κατακραυγή για το επαίσχυντο κείμενο της πλειοψηφίας από την Εξεταστική Επιτροπή και αρνούμενοι να συνδέσουν το όνομά τους με την προσπάθεια συγκάλυψης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απουσίαζε από την Ολομέλεια αφήνοντας τον Μάκη Βορίδη να… βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Η ηχηρή απουσία των κυβερνητικών βουλευτών συνιστά έμμεση πλην σαφή αποδοκιμασία στο θέατρο σκιών που εξελίσσεται στην μνήμη των θυμάτων της ομαδικής δολοφονίας στα Τέμπη.

Η μάνα του φεύγα, άλλωστε, δεν έκλαψε ποτέ!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This