Μοντάρισμα – Τέμπη: Μετά την αποκάλυψη Φλωρίδη, η δικαιοσύνη οφείλει να κινηθεί αυτεπάγγελτα για την διαρροή

Must Read

Η αποκάλυψη του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στον Σκάι, ότι δηλαδή ακόμα και ο ανακριτής που διερευνά το έγκλημα των Τεμπών δεν είχε δικαίωμα να ακούσει τις επίμαχες συνομιλίες από το βράδυ της τραγωδίας διότι δεν του επέτρεπε ο νόμος, αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός φρικτού παρακράτους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ενώ η ίδια η δικαιοσύνη δεν είχε πρόσβαση στο ηχογραφημένο υλικό από τη νύχτα του εγκλήματος, κάποιο παρακράτος μπόρεσε όχι μόνο να πάρει το υλικό στα χέρια του, αλλά να το μοντάρει και να το διαρρεύσει, όπως και το έκανε για να εξυπηρετήσει το κυβερνητικό αφήγημα!

Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα οργανωμένο έγκλημα το οποίο η δικαιοσύνη οφείλει να το διερευνήσει αυτεπάγγελτα. Αναμένουμε.

Δείτε τι δήλωσε ο Φλωρίδης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τέλειο! ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ! Το τέλειο λάθος στον τίτλο σας που εκ παραδρομής προφανώς γράφτηκε έτσι: Μοντάρισμα – Τέμπη: Μετά την αποκάλυψη Φλωρίδη, η δικαιοσύνη οφείλει να κοιμηθεί αυτεπάγγελτα για την διαρροή..

    Είχα την πεποίθηση ότι κοιμάται ήδη βαθιά η δικαιοσύνη!! όχι;

    Σοβαρά τώρα: διορθώστε τον τίτλο σας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This