Αναπάντεχες επισκέψεις στην Αρχιεπισκοπή

Must Read

Οι μυστικές συναντήσεις είναι το φόρτε μου.

Ειδικά όταν αφορούν ειδικές ειρηνευτικές αποστολές.

Πληροφορούμαι ότι το Μέγαρο Μαξίμου έστειλε τον υπουργό των Εξωτερικών κ. Γιώργο Γεραπετρίτη ως ειδικό απεσταλμένο στην Αρχιεπισκοπή για συνάντηση με τον κ.κ. Ιερώνυμο. Δεν γνωρίζω εάν ο υπουργός υποκλίθηκε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο με τον ίδιο υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο έκανε υποκύψεις στον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, όμως μπορώ να πω ότι η κυβέρνηση επέλεξε  το πλέον  ακατάλληλο πρόσωπο για να ρίξει γέφυρες προς την Εκκλησία της Ελλάδος.

Θυμίζω ότι ο κ. Γεραπετρίτης ως υπουργός Επικρατείας Α’ προτού αυτόν τον ρόλο αναλάβει ο κ. Άκης Σκέρτσος που μαραζώνει στον ρόλο του Β´,  κατά την περίοδο της πανδημίας έβαλε απίστευτους περιορισμούς στην Εκκλησία απαγορεύοντάς της να γιορτάσει τα Θεοφάνεια αλλά και την Ανάσταση. Η στάση αυτή είχε προκαλέσει την οργή της Αρχιεπισκοπής κι εξ αυτού του λόγου ο κ. Μητσοτάκης απέσυρε τους δύο υπουργούς Επικρατείας και έριξε στη μάχη κατευνασμού της Εκκλησίας το δεξί του χέρι κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Τώρα που ο Αρχιεπίσκοπος είδε και πάλι μπροστά του τον κ. Γιώργο έχω την αίσθηση πως ένιωσε μια σχετική αδιαθεσία με ήπιες στομαχικές διαταραχές!

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This