ΠΑΣΟΚ «ορθόδοξο», με Κώστα Τσουκαλά!

Must Read

Η παρουσία του ποινικολόγου Κώστα Τσουκαλά στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη κατά την σημερινή του επίσκεψη στον Άρειο Πάγο, σηματοδοτεί μία επιστροφή στις ρίζες του κινήματος.

Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια, το ΠΑΣΟΚ είχε απωλέσει την δυναμική της τεκμηρίωσης και της καταγγελίας, με αποτέλεσμα να δρα ως χάδι στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, να αναλώνεται σε πολιτική κριτική και να μην μπαίνει βαθιά σε συγκεκριμένες υποθέσεις που θα μπορούσαν να στριμώξουν πραγματικά την κυβέρνηση.

Η προσθήκη του Κώστα Τσουκαλά, ο οποίος μάλιστα θα είναι και υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, δείχνει μία αλλαγή τάσης. Ο Τσουκαλάς γνωρίζουν όσο λίγοι όχι μόνο τα εργασιακά θέματα που είναι ο τομέας του, αλλά και την διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων και οικονομικών σκανδάλων.

Είναι δεδομένο ότι θα παίξει το ρόλο του μαέστρου για το σκληρό ροκ όπως φαίνεται προτίθεται να ερμηνεύσει ο Νίκος Ανδρουλάκης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This