«Έγδαραν» τους συνέδρους στο συνέδριο Μητσοτάκη!

Τα παρασκήνια μιας εκδήλωσης που θύμιζε μνημόσυνο…

Must Read

Μια δυσάρεστη έκπληξη γνώρισαν τα στελέχη και οι σύνεδροι της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής, όταν επιχείρησαν να πάρουν τις κάρτες διαπίστευσής τους στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί υπέστησαν τον τέλειο εξευτελισμό. Τα μέλη του κόμματος της οδού Πειραιώς αρνούνταν να τους παραδώσουν τις κάρτες, εάν προηγουμένως δεν πλήρωναν την ετήσια διαπίστευσή τους, η οποία για τους ανθρώπους του μόχθου δεν ήταν ένα ευκαταφρόνητο ποσό. Το τι καντήλια έπεσαν στις ουρές εναντίον του κυρίου Μητσοτάκη και του κομματικού μηχανισμού είναι περιττό να σας πω!

 

«Τα έχωσε», κατά το κοινώς λεγόμενο, στην ομιλία του στο συνέδριο ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και άλλοτε ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Γιάννος, ο οποίος κατήγγειλε τον επιλεκτικό δικαιωματισμό και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να είναι «λίγο απ’ όλα». Μια φράση του είχε ιδιαίτερη σημασία και μάλλον αποδίδει και τις μύχιες σκέψεις του Αντώνη Σαμαρά: «Μην κάνετε λάθος, οι μάχες που δεν κερδίζονται ιδεολογικά αλλά μόνο διαχειριστικά δεν αντέχουν στον χρόνο. Τα έθνη δεν επιβιώνουν με μόδες, αλλά με τις παραδόσεις τους».

 

Τι άγχος ήταν αυτό που είχαν οι διοργανωτές του συνεδρίου να χωρίσουν στην πρώτη σειρά των επισήμων τον Κώστα Καραμανλή από τον Αντώνη Σαμαρά; Δεν γνώριζαν ότι η ιδιοσυγκρασία του Μεσσήνιου είναι τέτοια, που θα σηκωνόταν και θα πήγαινε να καθίσει δίπλα στον πρωθυπουργό και επιστήθιο φίλο του από τα παιδικά του χρόνια; Οπως κι έκανε;

Περιόρισε στο ελάχιστο τις αναφορές του στο ΠΑΣΟΚ και στον Κώστα Σημίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ και όποιες νύξεις του στις πρόσφατες μετεγγραφές ήταν εντελώς ισχνές. Ξέρει πού τον παίρνει και ξέρει πού δεν τον παίρνει.

Έγκυρες πηγές – Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This