Οργή κατά Μητσοτάκη στην Πολίχνη: «Ούτε ο Εσκομπάρ 30 συνοδευτικά!»

Νεαροί έτρεχαν μακριά για να μην τους χαιρετίσει!

Must Read

Ξέσπασμα οργής από τους πολίτες στην Πολίχνη, που ήταν εμβρόντητοι τον Μητσοτάκη να εμφανίζεται με συνοδεία που θα την ζήλευε όχι μόνο ο Μπάιντεν, αλλά και ο Κιμ Γιόνγκ Ουν!

Στο βίντεο γίνεται πραγματικά παρέλαση από τα συνοδευτικά του πρωθυπουργού. Τα σχόλια στο βίντεο, φυσικά δεν τα υιοθετούμε, είναι όμως ενδεικτικά του κλίματος που επικρατούσε…

Υπήρχαν όμως και ευτράπελα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νεαρός ο οποίος έγινε κυριολεκτικά καπνός, για να μην τον χαιρετήσει ο Μητσοτάκης! Φωνάζοντας μάλιστα «μακριά – μακριά»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ναι ρε, τριάντα πέντε αυτοκίνητα και λίγα είναι, δηλαδή ποιος είναι ο Εσκομπάρ μπροστά στο Μητσοτάκη, ο Μητσοτάκης μετράει ίσα με χίλιους Εσκομπαρ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This