Κασσελάκης με νέο dress code

Must Read

Σοβάρεψε το… πράμα για τον Στέφανο Κασσελάκη, που εδώ και μια εβδομάδα έχει εγκαταλείψει το κοντομάνικο και το έριξε στη γραβάτα!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Στην παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του, καθώς και στις τελευταίες του περιοδείες εμφανίζεται πιο θεσμικός. Αλλαξε το σπορ σικ στιλ του σε καθαρά πολιτικό, σακάκι και γραβατούλα. Αυτό, βέβαια, δεν συγκίνησε τους πολίτες, ώστε να προσέλθουν, κι έτσι οι συγκεντρώσεις του έχουν ελάχιστο κόσμο. Παρ’ όλα αυτά το ντύσιμο τροποποιήθηκε.

Τώρα που «έσφιξαν οι ζέστες», όπως λέει κι ο λαός, και το κοντομάνικο επιβάλλεται, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το… γύρισε στο κοστούμι! Ανάποδος σαν τον κάβουρα, δηλαδή! Επιπλέον, χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο, με τη μισή να γίνεται στο καινούριο σπίτι του, που ακόμη δεν κατοικείται, και την άλλη μισή στο στούντιο.

Στο σπίτι πήγαν γιατί αυτός ήταν ο καημός του Ευαγγελάτου, που πάτησε πρώτος το πόδι του εκεί μέσω της τρισδιάστατης απεικόνισης του σαλονιού του Κασσελάκη, που έκανε στην εκπομπή του. Αυτόν τον καημό… ικανοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που μίλησε για όλα όσα τον αφορούν αυτό το διάστημα πριν από τις ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This