Ρεκόρ οκταετίας στις εισροές παράνομων μεταναστών «πέτυχε» ο Καιρίδης

Must Read

«Zεματίστηκε» ελαφρώς, ο αγαπητός υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης από την αποκάλυψη των στοιχείων της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, σύμφωνα με τα οποία το πρώτο τρίμηνο του 2024 εισέβαλαν παρανόμως στην Ελλάδα 10.954 παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες. Πρόκειται για ρεκόρ οκταετίας.

Μαθαίνουμε ότι ο υπουργός έλαβε τηλεφώνημα ενόχλησης από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ζητούσε να μάθει αν είναι αλήθεια τα στοιχεία. Γιατί εκείνο έχει άλλη εικόνα με βάση τα στοιχεία που του αποστέλλει. Το αποτέλεσμα ήταν μια έκτακτη εκτός προγράμματος ραδιοφωνική συνέντευξη του κυρίου υπουργού, ο οποίος επιχείρησε να διαψεύσει να αδιάψευστα!

Στην απόκρυψη ο υπουργός πάντως σκίζει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Που τους βρήκε όλους αυτούς ο Μητσοτάκης; Τόσο μεγάλο πρόβλημα έχει στην επιλογή προσώπων; Τέτοιους θέλει; Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις…Για εμένα η ΝΔ έχει τελειώσει ως επιλογή στην κάλπη. Εχει μεταλλαχθεί σε τοξικό Ποτάμι 2.0+

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This