Ο Αυτιάς καταδικάζει τον γάμο ομοφυλοφίλων αλλά πολιτεύεται με τον Μητσοτάκη!

Must Read

Ρώτησαν τον Γιώργο Αυτιά σε καφενείο της Κομοτηνής τι θα έκανε αν ως βουλευτή τον καλούσαν να ψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Είπαμε! Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια!» απάντησε, αλλά η ψηφοφόρος ήταν απαιτητική.

«Δεν ρώτησα αυτό. Αν θα ψήφιζες τον γάμο» ρωτώ. Και ο Γιώργος επανέλαβε: «Είπαμε, και ο νοών νοείτω! Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια».

Σε ποιο συμπέρασμα κατέληξε η ομήγυρις; «Νέος Βαρτζόπουλος μας προέκυψε» σχολίασε ένας ψηφοφόρος.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο Γιώργος Αυτιάς δουλεύει τον κόσμο, είτε κατεβαίνει με λάθος κόμμα στις ευρωεκλογές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η ΑΙΣΧΡΉ ΦΆΤΣΑ ΓΛΥΨΗΜΑΤΙΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!! Η ΜΌΝΗ ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΆ. ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΜΌΝΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΈΛΗΞΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΩΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΉΡΙΖΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ Η ΤΡΊΧΑ!!!!!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΑΚΌΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ ΤΟ ΠΟΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΟΙ ΖΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΚΆΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΛΈΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΆΕΙ ΒΑΣΙΛΗΑΣ. ΩΣ ΕΔΏ!!!!!!!!

  2. Κύριε Αυτιά τελικά τι είσαι?
    1. Καραγκιόζης Πανευρωπαϊκής Εμβέλειας ?
    2. Απατεώνας με Πατέντα ?
    3. Για ποια ” ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ” μας μιλάς ρε Κοπρίτη ? αφού με το Κόμμα που πολιτεύεστε το παραπάνω τρίπτυχο το έχει πεταμένο στα Σκουπίδια .
    4. Μας λες ότι ” ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ν.Δ ” Βρε ρεζίλι των σκυλιών έχεις ξεπεράσει στην Ψευτιά , στην Υποκρισία , στην Αλαζονεία ακόμη και τον Αρχηγό του Κόμματος που βάζεις Υποψηφιότητα .
    5.Κύριε Αυτιά τελικά έχεις ξεπεράσει κάθε όριο Αξιοπρέπειας – όποιος ή όποια ασχολείται μαζί σου δεν αξίζει ούτε να των φτύνεις .

  3. Εθνικό Καραγκιοζιλίκη!! Ψιλιάστηκαν πως η Ευρωβουλάρα, ο Φουτσοχαβαλές της Ευρώπης, έχει χοντρή κονόμα, ζωάρα πολυτελείας, και πάνω τούρλα!! Ψηφίστε τον πιο καραγκιόζο, γλιφτρόνι, εμετικό, αηδιαστικό, σούργελο, φτηνοκατάντιας, ρουφιανομάγαζο!!

  4. Αυτος ο χαζοχαρουμενος παρουσιαστής αποδεδειγμένα δούλευε και δουλεύει τον κόσμο…και το σύμπαν ολόκληρο..!!

    ΥΓ. Βρίσκεται στο σωστό κόμμα ΝΔ των απατεώνων και της εθνικής μειοδοσιας…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This