Η μισή ελληνική τελεβιζιόν των παρουσιαστών φλερτάρει με Ευρωβουλή – Φήμες για «φλερτ» Λιάγκα – Κασσελάκη

Must Read

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024 για άπαντα τα πολιτικά κόμματα! Το τι… Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Αυτιάς, Μπάμπης Στόκας, Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Παπανώτας και… ούτω καθεξής θα «παίξει» σε αυτά τα ψηφοδέλτια «ευρωτιβί» δεν λέγεται, αποδεικνύοντας περίτρανα τον… πανικό των κομμάτων στην πρεμούρα τους να προσελκύσουν ψηφοφόρους!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου
Ελεονώρα Μελέτη

Μέχρι και ο Νότης Σφακιανάκης πολιορκείται από τον Φίλιππο Καμπούρη του ΛΑΟΣ. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά των ευρωεκλογών που τόσο πολλά γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, του τραγουδιού, της υποκριτικής και του χώρου των celebrities θα βρεθούν στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων, με όσους εκλεγούν να επιστρέφουν έπειτα από πέντε χρόνια από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο με πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Δούνια

Και μπορεί αυτή τη φορά να μην υπάρχει η λάμψη της Εύας Καϊλή μετά το Κατάρ-gate που ταρακούνησε την Ευρωβουλή και την πολιτική σκηνή της χώρας μας, όμως από γνωστά ονόματα πάμε καλά! Ελεονώρα Μελέτη (η χθεσινή προσθήκη της τελευταίας στιγμής για τη Ν.Δ.), Δημήτρης Τσιόδρας, Βίκυ Φλέσσα, Νίκος Στέφος και Γιώργος Αυτιάς, τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, θα δοκιμάσουν την τύχη τους με τη Ν.Δ., όπως και το πρώην μοντέλο, πρώην βουλευτής και νυν πανελίστρια Νόνη Δούνια!

Αυτιάς

Με τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παπανώτας, Δημήτρης Πανόπουλος και Δώρα Τσαμπάζη, ενώ μεταξύ των γνωστών ονομάτων που ενδιαφέρονται για μια θέση στην Ευρωβουλή βρίσκονται ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, ο πρώην παίκτης του «Survivor» Νάσος Παπαργυρόπουλος, αλλά και οι ηθοποιοί Χρήστος Μάντακας, Μάριος Αθανασίου και Αννα Βαγενά. Και μέσα σε όλα αυτά, τις τελευταίες ώρες το όνομα του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, «θαυμαστή» του Κασσελάκη και πρώην πασόκου, ακούγεται έντονα ως «η κεφαλή του ψηφοδελτίου» της Κουμουνδούρου! Σημειώνεται ότι, στην εκπομπή της Τρίτης (17/4) ο παρουσιαστής διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές. 

Μάντακας

Σε εκδήλωση

Το τελικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς τα περισσότερα ονόματα μπήκαν στη διαδικασία της εκλογής από τα μέλη και θα παρουσιαστούν επίσημα σε εκδήλωση του κόμματος. Με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς θα διεκδικήσει την εκλογή του και σ’ αυτές τις ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, που είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, ενώ με εκείνο του ΜέΡΑ25 ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης. Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μαζί με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (και πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια του ακοντισμού) Αννα Βερούλη, αλλά και η… μεταγραφή αεροδρομίου του πρώην πια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αθανασίου

Στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο θα βρεθεί και ο γνώριμος των τηλεπαραθύρων, συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τη Νέα Δημοκρατία. Για τη Χαριλάου Τρικούπη παίζεται ακόμα και το όνομα του αθλητικογράφου Βασίλη Σκουντή! Με το ψηφοδέλτιο των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου θα είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος και ο παρουσιαστής Μανώλης Αναγνωστάκης, καθώς, όπως δήλωσε, με τον Λοβέρδο είναι φίλοι από τα πανεπιστημιακά τους χρόνια. Ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης και ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της ΝΙΚΗΣ, ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης βρήκε νέα πολιτική στέγη, μια και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα στις προσεχείς ευρωεκλογές. Ο ηθοποιός και νυν ευρωβουλευτής που εκδιώχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, συστρατεύτηκε με το οικολογικό μέτωπο που έχει επικεφαλής τον Κώστα Καλογράνη.

Αρναούτογλου

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Αγγελίδης συστρατεύονται με το ΚΚΕ, ενώ ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μέλος των Πυξ Λαξ Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας. «Είχα μια πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω για ευρωβουλευτής και το σκέφτηκα. Το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα. Είμαι καινούργιος αλλά με αγνές προθέσεις. Λέω να το δοκιμάσω» ήταν τα προ ημερών λόγια του ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.

Αναδιώτης
Παπανώτας
Αναγνωστάκης
Στόκας
Καλλιακμάνης
Παπαργυρόπουλος
Φλέσσα
Πανόπουλος
Χρανιώτης

Πηγή: «Εφημερίδα Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This