Ο ελεεινός βουλευτής του ΣυΡιζΑ και η Μαρία Καρυστιανού

Must Read

Η γυναίκα – σύμβολο του αγώνα για δικαιοσύνη και τιμωρία των κακοποιών του κράτους και της πολιτικής, εξακολουθεί να στοχοποιείται από τρισάθλια υποκείμενα τα οποία δρουν κρυμμένα πίσω από «μαϊμού» λογαριασμούς. Έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με τις συμμορίες δολοφονίας χαρακτήρος, οι οποίες μάλιστα εντάσσονται στις υπηρεσίες που προσφέρουν μεγάλες εταιρίες και φυσικά ακριβοπληρώνονται.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η πρώτη προσπάθεια απαξίωσης της προσωπικότητας της Μαρίας Καρυστιανού, είχε γίνει με τις εμετικές διαρροές ότι θα ήταν δήθεν «υποψήφια» με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣυΡιζΑ!

Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, είναι πως η συγκεκριμένη διαρροή που εξελίχθηκε σε προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων, δεν προήλθε από τους βρώμικους εγκεφάλους των εταιρειών που αναλαμβάνουν παρόμοια συμβόλαια. Προήλθε από ανεκδιήγητο βουλευτή του ΣυΡιζΑ. Το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν είναι μάλιστα η μόνη λαθροχειρία που έχει κάνει. Καλά θα κάνουν λοιπόν οι συνάδελφοι του να τον προσέχουν. Το ίδιο και ο αρχηγός του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θερμή παράκληση,δεν είναι ντροπή να γράψετε το όνομα του Κοπριταρά, να γίνει γνωστός!!
    Άλλωστε τέτοιοι Ελεεινοί χαρακτήρες, να γίνονται γνωστοί, μήπως και τους φασκελώνει ο κόσμος, αντί να χρυσοπληρώνονται, και να Μιζάρονται με κάθε ευκαιρία!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This