«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη του Ράμα στο Γαλάτσι – Επεισόδια μεταξύ των παρευρισκομένων

Στις 11 η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού

Must Read

«Αστακός» είναι η Αθήνα, ενόψει της επίσκεψης του Έντι Ράμα, με σκοπό να μιλήσει στους σε συμπατριώτες του, στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, στην αίθουσα Christmas Theater επί της οδού Λεωφόρου Βεΐκου. Η ιδιωτική, όπως χαρακτηρίστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού προκάλεσε αντικρουόμενες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας, καθώς εγείρει ακόμη και θέμα ασφάλειας από ενδεχόμενες προβοκάτσιες.

Ο Ράμα έφτασε γύρω στις 09:00 το πρωί στην Αθήνα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το σχέδιο της ΕΛΑΣ προβλέπει επιστράτευση άνω των 1000 αστυνομικών (ΔΙ.ΑΣ. ΜΑΤ, ΟΠΚΕ), ελικόπτερα, εκπαιδευμένους σκύλους, drones και ενίσχυση δικτύου πληροφοριών. Παράλληλα, βρίσκονται ακροβολισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές σε σημεία που έχουν κριθεί ως σημεία ιδιαίτερης σημασίας.

Μάλιστα τις προηγούμενες ώρες έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και στο στάδιο του Γαλατσίου, ενώ έμφαση θα δοθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρμόδιες πηγές να αναφέρουν πως στην περίπτωση που επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους αντισυγκέντρωση αυτή θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στο Κλειστό Γαλατσίου, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και λίγο αργότερα ξεκίνησε να εκφωνεί την ομιλία του. Η αντιπροσωπεία του Έντι Ράμα αποτελείται από 150 άτομα, στελέχη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές καθώς και 50 δημοσιογράφους.

 

Νωρίτερα, έξω από το κλειστό, εκτυλίχθηκαν επεισόδια μεταξύ των παρευρισκομένων, καθώς υπήρχαν άτομα που ισχυρίζονταν ότι ο Ράμα προκαλεί τον Μητσοτάκη, με κάποιους άλλους να αντιδρούν: «Μη βάζεις φωτιά σε δύο λαούς».

 

Ο Έντι Ράμα θα παρουσιάσει την επιστολή ψήφο στους ομοεθνείς του και μετά την ομιλία του, θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Ο χώρος στο Γαλάτσι ενοικιάστηκε από την αλβανική πρεσβεία, με την σύμβαση να λήγει στις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This