Εισαγόμενο έγκλημα με κάρτα ασύλου

Must Read

Δεν περνάει ούτε μέρα που να μη συμβεί κάτι που θα αποδεικνύει ότι η Ελλάδα κατάντησε ξέφραγο αμπέλι. Οποιος θέλει μπαίνει, όσο θέλει μένει, ό,τι θέλει κάνει, τα έξοδά του και τις παρανομίες του τις πληρώνουν οι φορολογούμενοι και το κράτος αδιαφορεί.

Χθες διαπιστώθηκε ότι Τούρκος αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο όρος Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες, διέθετε κάρτα ασύλου! Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε για τη σύλληψη του επίδοξου εμπρηστή: «Τρεις φορές αυτόν τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου. Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι».

Οι δεσμεύσεις ενός υπουργού ότι το κράτος θα είναι «αμείλικτο» με τους εμπρηστές δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη αν η κυβέρνηση δεν πράξει τα δέοντα για να… στερέψει μία από τις πηγές από τις οποίες εκρέει εγκληματικότητα. Η λαθρομετανάστευση συνδέεται άμεσα με την αύξηση της παραβατικότητας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως. Είναι αυταπόδεικτο ότι η είσοδος, σε οποιαδήποτε χώρα, πληθυσμών που δεν σχετίζονται με τη γλώσσα, τα ήθη, τα έθιμα, τη θρησκεία και την εθνική Ιστορία του τόπου γεννά κοινωνικές αναταραχές και προκαλεί αύξηση των δεικτών της εγκληματικότητας.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν άτομα που έχουν κάνει αίτημα για χορήγηση καθεστώτος ασύλου ή ήδη έχουν αναγνωριστεί ως πρόσφυγες και έχουν διαπράξει εγκλήματα χωρίς να απελαύνονται. Είναι, δε, περιττό να αναφερθεί τι σημαίνει για τη χώρα μας που συνορεύει με την Τουρκία ο εποικισμός από ισλαμιστές.

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία και στατιστικές για την παραβατικότητα όσων έχουν λάβει κάρτα ασύλου ή απλώς την έχουν αιτηθεί, και ακολούθως να δημοσιοποιήσει πόσες απελάσεις εγκληματικών στοιχείων έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This