Ποιος έβαλε τιμωρία την Πρόεδρο;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Δεν την… παλεύει με τίποτε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου όταν πρόκειται για θρησκευτικές εκδηλώσεις. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την αρχή ακόμη της θητείας της, δεν μπορεί να κρύψει πως έχει αλλεργία στις θεσμικές της υποχρεώσεις που αφορούν στην Ορθόδοξη πίστη.

Σε όλες τις φωτογραφίες σε ναούς, μοναστήρια και πάσης φύσεως θρησκευτικούς εορτασμούς δείχνει σαν να την έχουν βάλει τιμωρία!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και κατά την παρουσία της τον Δεκαπενταύγουστο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτή ως πίθηκος στην μούρη κινδυνεύει να βγάλει την ευλογιά των πιθήκων σε κάθε επαφή της με την ορθοδοξία και τα Θεία. Άδωνη, το πρώτο σου εμβόλιο που προσπαθείς να λανσάρεις τώρα να γίνει στην Κατίνα για να αντέξει τις εκκλησίες όπου θα χρειαστεί να παραστεί μέχρι να ξεκουμπιστεί από την προεδρία.

  2. Η πρώτη και καλύτερη επιλογή του ηγέτη μας! Οχι, δηλαδή, πως κι οι υπόλοιπες βρίσκονται σε άλλα χνάρια! Την αποχαιρετούμε δυστυχώς, λόγω των επιλογών του αρχηγού για δεξιά στροφή, μπας και τσιμπήσουν τα ακίνητα μυαλά, αφού η αριστερή στροφή δεν αποδίδει, πιά, και οι απώλειες προς τα δεξιά αυξήθηκαν επικίνδυνα! Με το καλό, Κυριάκο, να έρθει κι η σειρά σου! Τι είναι τρία χρόνια, άλλωστε;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης