Αισχρές αναρτήσεις κατά του Χάρη Δούκα από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ!

Την ώρα που ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κόμματος είναι σε εξέλιξη, οπαδοί της παράταξης προβαίνουν σε αισχρές και προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος του Χάρη Δούκα.

Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζουν τον δήμαρχο Αθηναίων «άχρηστο» και προτρέπουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να μην κάνουν το λάθος και τον ψηφίσουν και να ρίξουν την ψήφο τους στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Χάρης Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί ποιος εκ των δύο θα βρίσκεται στην ηγεσία του κόμματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο πονηρουλης και τα εξαπτέρυγα του δεν έπεισαν αυτούς που είναι αληθινοί πασοκοι. Οι ΝΔ και ζαιοι που ψήφισαν, αν ψήφισαν Ανδρουλάκη, εκ του πονηρού το έπραξαν. Ίσως νομίζουν ότι θα συνεχισθούν οι χαμηλές πτήσεις σαν αντιπολιτευτική τακτική, πράγμα που θα συνιστά μεγιστο σφάλμα εκ μερους του κ. Ανδρουλάκη, μετά από αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα.
    Ανδρουλάκη

  2. Έχει απόλυτο δίκιο.
    Από το πουθενά (όπως ο κασελακης ) έγινε σε μια μέρα δήμαρχο Αθηναίων. Πριν καλά καλά καταλάβει τι συμαινει δημαρχος τρέχει για άλλη πίστα. Αν βγει σε λίγο θα θέλει να πάει σε άλλη πίστα. Άλλος ένας που θέλει να μας σώσει ανιδιοτελώς.
    Γέμισαμε από αναπαγγελτους σωτήρες

  3. Δεν έχουν άδικο να τον βρίζουν αφού πρόδωσε τους ψηφοφόρους του δήμου Αθηναίων που τον εξέλεξαν, έτσι σίγουρα θα φανεί κατώτερος των περιστάσεων και σε πιθανή ηγεσία του στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης