Απολογίες και Διάχυση ευθυνών

Έπεσα θύμα μας είπε σε συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης της Hellenic Train και της Πυροσβεστικής και  καταλήγοντας ως άλλος ηγεμόνας θα αναφέρει: «Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη θα συνεχίσω να την αναλαμβάνω».

  • Του Απόστολου Αποστόλου*

Βερμπαλισμοί στην υπνούσα πολιτική οδοπορία. Και παρακάτω  με στόχο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα θα τονίσει: «Οι εκλογές δεν μπορούν να αποτελέσουν κάθαρση. Στον λαό λέω την αλήθεια όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Θα με κρίνει συνολικά στο τέλος της 4ετίας». Άφθονος Λουδοβικισμός, γεμάτος και  από μποφόρ έπαρσης.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του άρθρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης