Ένα ατελείωτο πανηγύρι να στηθεί προς τιμήν του Σωτήρα μας Κυριάκου!

Aφού εν έτει 2025 κυκλοφορούν ακόμη πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες με πρωτοσέλιδα του τύπου: Το 2027 θα γίνει η «Δευτέρα Παρουσία», δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε μερικούς από τους λόγους που «τρώμε στη μάπα» κάποιον σαν τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, εδώ και έξι περίπου χρόνια.

Διαβάστε την συνέχεια στο ANTINEWS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εδώ τρώμε στη μάπα εσένα τον δημοσιογράφο και τη φυλλάδα σου τον κίτρινο τύπο, τώρα θα μου πεις δουλειά ψάχνεις έχεις δίκιο να ακολουθείς τα χνάρια του εργοδότη σου, δεκτό δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό αλλά ο Μητσοτάκης είτε το θέλουν είτε όχι πάει για τρίτη τετραετία, τώρα ο Μητσοτάκης θα είναι, άλλος θα είναι, πάντως η δεξιά θα είναι….ας το χωνέψουμε όλοι μας και να ηρεμήσουμε….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης