O Μητσοτάκης πάει στις ΗΠΑ με πτήση της… γραμμής

Ξεκάθαρα σημαντική είδηση

Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα προεδρεύσει στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, 21 Μαΐου, και θα παραστεί στις τελετές αποφοίτησης των παιδιών του, μια ημέρα νωρίτερα.

Στην σχετική ενημέρωση των δημοσιογράφων από το Μαξίμου υπερτονίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αλλά με πτήση της γραμμής.

Ξεκάθαρα σημαντική είδηση, καθώς ο happy traveler απολαμβάνει τις μετακινήσεις του κατά πώς του αρέσει και του αρμόζει.

Τους συνεπιβάτες στο αεροσκάφος τους ρώτησε;

Πηγή φωτό: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης