Ανοικτοί λογαριασμοί Βορίδη – Πέτσα…

Τι έμαθε, τι του είπαν, τι άκουσε, μόνο ο Μάκαρος γνωρίζει!

Φίλους και υποστηρικτές μετράει το τελευταίο διάστημα ο Μάκης Βορίδης.

Ακόμα και με συγκεντρώσεις στο εντευκτήριο της Βουλής, όταν μαζεύεται όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Έχει να λέει ο Μάκαρος για τους συμπαραστάτες του βρήκε, χωρίς να το περιμένει.

Όπως έχει να λέει και για τον Στέλιο Πέτσα

Οι μυημένοι στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν ότι όταν και αν ξεμπλέξει ο Βορίδης με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα ασχοληθεί προσωπικά με τον Πέτσα.

Τώρα, τι έμαθε, τι του είπαν, τι άκουσε, μόνο ο Μάκαρος γνωρίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης