Όταν το Newsbreak αποκάλυψε την μυστική συνάντηση Τσίπρα – Φάμελου

Στη Θεσσαλονίκη

Στα μέσα Σεπτεμβρίου το Newsbreak αναφέρθηκε σε μυστική συνάντηση των ΤσίπραΦάμελλου στη Θεσσαλονίκη, μετά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο του Economist.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι έκαναν λόγο δεξιά αριστερά για σενάρια φαντασίας μιλώντας για συνωμοσίες και συμπαιγνίες..

Τα πράγματα, βέβαια, εξελίχθηκαν πολύ χειρότερα, αφού σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος στο ανώτατο όργανο, την Πολιτική Γραμματεία, ζήτησε εκλογική συμπόρευση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ένα διαλυμένο 🎪 και μπουρδέλο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελείται από 🤡, που αντί να προκαλούν χαρά, προκαλούν τελικά λύπη. 

  2. ρε πόσα θέλουν αυτοί εκεί στον Ψυριζα να μας τρελάνουν?? γιατί αρχικά παρεσωσε τον τσυριζα στον ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ? γιατί στην συνέχεια δεν ξανά ανέλαβε το έτοιμο κόμμα αφού τελικά τον θέλουν?
    Είναι κατάσταση να τους πάρει κάποιος ΟΛΟΥΣ αυτούς σοβαρά???
    Οι ψηφοφόροι τους κάθε μέρα πρέπει να ψάχνουν να δουν ποιος τους κυβερνά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης