Ο αισιόδοξος Σκανδαλίδης: Βλέπει εικόνες που του θυμίζουν το… παλιό ΠΑΣΟΚ

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, εκ των παλαιών και πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, είναι αισιόδοξος με το σχέδιο διεύρυνσης του κόμματος.

Καθώς είναι και επικεφαλής της Επιτροπής Διεύρυνσης που δημιουργήθηκε δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην «ευλογήσει τα γένια» του! Διότι ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και τα συνεχή δημοσκοπικά ευρήματα μόνο αισιοδοξία δεν αποπνέουν…

Ο Σκανδαλίδης και το… παλιό ΠΑΣΟΚ

Πάντως επιμένει στην αισιοδοξία σε τέτοιο επίπεδο που να βλέπει εικόνες που του θυμίζουν το παλιό ΠΑΣΟΚ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε!

Βεβαίως φαίνεται να μην πτοείται από τις έντονες αντιδράσεις με τα περί διεύρυνσης, κάνοντας αναφορά σε… παράπλευρες δυνάμεις που περιμένει να συμπορευτούν με τον πράσινο ήλιο.

Δείτε ακόμη:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η πασοκιλα που ρουφαγε αυτος ο σημιτανθρωπος εχει αφησει μονιμες βλαβες στον εγκεφαλο του και εχει μεινει μονιμα πασοκholic.
    Το ΠΑΣΟΚ εχει ξεφτιλιστει εντελως μετα την διακυβερνηση ΓΑΠ και θα επρεπε να ειχε διαλυθει, αλλα υπαρχουν παρα πολλοι ΠΑΣΟΚholics εκει εξω ως γνησια junkies συντηρουν αυτο το πρεζομορφο πολιτικο μορφωμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης