Βενιζέλος ξανά από το παράθυρο

«Παιζουν» όλα τα ενδεχόμενα

Δίνει και παίρνει η φημολογία αυτήν την περίοδο γύρω από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος επιδιώκει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά δεν ξέρει πως και κυρίως δεν θέλει να εκτεθεί στη λαϊκή ψήφο απλά διότι γνωρίζει ότι θα αποτύχει.

Στα σκαριά η μεταγραφή

Ακούγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα του προσφέρει τη θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ σε περίπτωση πρόωρων εκλογών για να κόψει τις κεντρώες διαρροές προς το διαφαινόμενο κόμμα Σαμαρά και προς το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης ότι τον προορίζει για αντιπρόεδρο της κυβέρνησης εάν εξασφάλισει τρίτη θητεία..σε κάθε περίπτωση θα τον αξιοποιήσει. Τουλάχιστον αυτό διαβεβαιώνουν συνομιλητές του που πάνω κάτω λένε ότι ο Βενιζέλος κουβεντιάζει συχνά Μητσοτάκη όπως και το 2013-2014 όταν ο πρωθυπουργός ήταν υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο σφαγέας των ομολόγων με το PSI μαζί με τον γυαλάκια Σαμαρά, ο μπουχέσας Τοθ´τκογλου, θα πάρει τα παπάρια μας. 

  2. Γι αυτο τον προβαλουν τα κωλοκαναλα τοσο πολυ τωρα τελευταια ? Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ θελει να ξαναβγει στην επιφανεια . !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης