Όταν η «ανέχεια» έγινε…πασχαλινή ευχή

Η ευχή από το λιμάνι του Πειραιά

Από το λιμάνι του Πειραιά, όπου άρχισαν να φεύγουν οι εκδρομείς για το Πάσχα, ο Βασίλης Κικίλιας δεν περιορίστηκε σε ένα απλό «Καλή Ανάσταση». Ο Υπουργός Τουρισμού ευχήθηκε για το Πάσχα αγάπη και… ανέχεια στον διπλανό μας.

«Όλοι θα πρέπει να δείξουμε λίγο παραπάνω υπευθυνότητα και λίγο παραπάνω προσοχή και λίγο παραπάνω αγάπη και ανέχεια στον διπλανό μας» ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Τι θέλει να μας πει ο Υπουργός;

Τι θέλει να μας πει ο Υπουργός; Προφανώς μπέρδεψε την λέξη «ανέχεια» με την «ανεκτικότητα».

Όμως όπως λέει ο σοφός λαός «γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει».

Ήταν αυτό ένα μήνυμα…προφητικό ή μήπως απόλυτα ξεκάθαρο, ότι περιμένουν τον ελληνικό λαό δύσκολες μέρες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα social media η φράση έγινε ήδη viral!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης:

Βενιζέλος ξανά από το παράθυρο

Ο «νεαρός» του Predator

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης