«Πελάτης» του Παπαδημούλη η ΜΚΟ του Σόρος που ελέγχεται από το περιβάλλον Μητσοτάκη;

Must Read

Το θέμα με τα ακίνητα του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και η μίσθωσή τους σε ΜΚΟ φαίνεται να αποκτά μεγάλες διαστάσεις, καθώς όπως αποκαλύπτεται, κύριος πελάτης-μισθωτής ήταν η διαβόητη ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, Solidarity Now.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ, ελέγχεται από τον στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ως πρόεδρος της ΜΚΟ εμφανίζεται ο Στέλιος Ζαββός, αδερφός του νυν υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαββού, ενώ γενική διευθύντρια της ΜΚΟ, είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε για έναν Ευρωβουλευτή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος λαμβάνει χρήματα από ΜΚΟ που ελέγχεται από πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού. Πρωτοφανές!

Ποινικό ζήτημα υποθέτουμε πως δεν υπάρχει, αλλά αυτό που υπάρχει είναι πολιτικό ζήτημα και μάλιστα μείζον. Την ώρα που το προσφυγικό/μεταναστευτικό ανάγεται σε ζήτημα εθνικής ασφάλειας, πως γίνεται πρόσωπα επιφορτισμένα με ευθύνες προστασίας των εθνικών συμφερόντων (στην Ευρωβουλή και στην κυβέρνηση), να βιοπορίζονται από αυτό;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This