Ο Αντώνης Σαμαράς, οι εκλογές και ο Ραν Ταν Πλαν

Must Read

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότερα μέσα που διάκεινται φιλικά προς τον πρώην πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά, πιέζουν με δημοσιεύματα τους στην κατεύθυνση της διενέργειας πρόωρων εκλογών. Στον αντίποδα, μέσα που παραδοσιακά στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιμένουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη συζήτηση του στη Βουλή, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να προσφύγει πρόωρα στις κάλπες.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Πιέζει όντως ο Αντώνης Σαμαράς για πρόωρες εκλογές; Κάποιοι που υπερασπίζονται αυτό το σενάριο, ισχυρίζονται ότι ο κύριος Σαμαράς βλέποντας το Βατερλώ που έρχεται στην προανακριτική, και γνωρίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα το χρεώσει προσωπικά σε αυτόν και στους βουλευτές που υποτίθεται ότι πρόσκεινται στον Μεσσήνιο πολιτικό, βλέπει ως μόνη διέξοδο προσωπικής πολιτικής επιβίωσης την διενέργεια εκλογών. Ώστε η συσπείρωση του κόμματος να υποχρεώσει άπαντες να τον υποστηρίξουν και να αποφύγει τα …κουδούνια λόγω των χειρισμών του στην υπόθεση Novartis και το θέμα της προανακριτικής.

Υπάρχει όμως και η απλούστερη ανάγνωση. Θυμάστε τον συμπαθή σκύλο του Λούκι Λουκ, τον Ραν Ταν Πλαν; Που ο φτωχός και μόνος καουμπόυ τον χρησιμοποιούσε όχι για να βρει την σωστή κατεύθυνση αλλά την λάθος; Λοιπόν, άνθρωποι που γνωρίζουν πως σκέφτεται ο Αντώνης Σαμαράς, υποστηρίζουν ότι το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι οι πρόωρες εκλογές! Κυρίως διότι θα διεξαχθούν με λίστα και αυτή θα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Κυριάκου Μητσοτάκη να εξαφάνιση τους λεγόμενους «σαμαρικούς» από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Με αυτόν τον τρόπο και τα συνεχή δημοσιεύματα όπου υποτίθεται ζητά εκλογές, ευελπιστεί να πετύχει το αντίθετο. Να κάνει τον Μητσοτάκη να αποφύγει τις κάλπες, με την μέθοδο Ραν ταν Πλαν! Ή αλλιώς, αντίστροφη ψυχολογία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This