Δευτέρα 10/5/2021

Η Λατινοπούλου δε μετανιώνει για το «ξυπόλυτους» και δεν υποκύπτει στις… απειλές του Παπαδημούλη!

«Υποστηρίζω μέχρι κεραίας αυτό που έγραψα, και, αν ο κ. Παπαδημούλης θελήσει να μετατρέψει μία πολιτική αντιπαράθεση σε δικαστική, είμαι απολύτως έτοιμη να υπερασπιστώ την άποψή μου και ενώπιον του δικαστηρίου», λέει η πολιτεύτρια της Ν.Δ., Αφροδίτη Λατινοπούλου, απαντώντας στον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της, για προηγούμενο tweet της ιδίας εναντίον του.

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Λατινοπούλου και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις για τα ακίνητα που κατέχει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο με τον οποίο τα απέκτησε.

Το… τιτίβισμά της, στο οποίο έλεγε ότι «μπήκαν “ξυπόλυτοι” στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες», άναψε, όπως ήταν αναμενόμενο, φωτιές.

«Αυτή η δήλωσή μου σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να ταυτίσει πρόσωπα ή καταστάσεις. Εγώ, αυτό το οποίο έκανα, ήταν, ουσιαστικά, να στηλιτεύσω τον πλουτισμό κάποιων πολιτικών, οι οποίοι μπήκαν με πολύ μικρότερα εισοδήματα ή οικονομική επιφάνεια στην πολιτική και με κάποιον τρόπο έχουν καταφέρει προφανώς να έχουν πολύ περισσότερα χρήματα. Έγραψα “και πολλούς άλλους”, που σημαίνει ότι δεν είχα σε καμία περίπτωση πρόθεση να ταυτίσω. Από κει και πέρα το ηθικό κομμάτι είναι αυτό το οποίο ήθελα να στηλιτεύσω. Δηλαδή δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», επισήμανε η δικηγόρος Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm, δίνοντας την απάντησή της στην πρόθεση του ευρωβουλευτή να στραφεί νομικά εναντίον της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ