Η ανάρτηση-γρίφος της Όλγας Κεφαλογιάννη σχετικά με τον ανασχηματισμό

Must Read

Είναι σίγουρα από τα προβεβλημένα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας… Χαμηλών τόνων αλλά όποτε παρεμβαίνει στα κοινά οι απόψεις της και οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλούν ερωτήματα.

Έτσι και σήμερα όπου «απάντησε» για το θέμα του ανασχηματισμού με μία ανάρτηση που προκάλεσε ερωτήματα μια και ο κύριος Χάρης Θεοχάρης κατά γενική ομολογία δεν θεωρείται πετυχημένος υπουργός και μάλλον βλέπει την πόρτα της εξόδου…

Τον Ιούλιο αρνήθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το υπουργείο. Τώρα, που η πρόκληση του τουρισμού είναι τεράστια τι θα κάνει;

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Κεφαλογιάννη:

«Περί ανασχηματισμού…
Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα. Σε ότι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου. Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This