Με βιβλία, ψαρούκλες κι εκδρομούλες χαλάρωσαν το Σαββατοκύριακο οι πολιτικοί

Must Read

Στο Μαράθι ο Νίκος Χαρδαλιάς, στα βιβλιοπωλεία η Νίκη Κεραμέως και στην κοιλάδα των Πεταλούδων η Μίκα Ιατρίδη. Να πως πέρασαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου οι πολιτικοί.

Η υπουργός Παιδείας, φορώντας τζιν παντελόνι και όχι τα περίεργα ταγέρ «στολές εκστρατείας», με τα οποία πηγαίνει στο υπουργείο, βγήκε με τους γιους της για ψώνια. Σταμάτησε λοιπόν σε γνωστό βιβλιοπωλείο των βορείων προαστίων και διάλεξε βιβλία με τον Λουκά και τον Κωνσταντίνο, τα δύο μικρά αγοράκια της.

Από την άλλη, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη εθεάθη σε ταβέρνα στο Μαράθι της Κρήτης, στα λημέρια Μητσοτάκη δηλαδή, να γευματίζει με την Ντόρα Μπακογιάννη. Φυσικά, τον πρώτο λόγο, εκτός της πολιτικής, είχαν το ουζάκι, ο ντάκος και οι…ψαρούκλες.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, τυχερή όπως είναι λόγω καταγωγής, αφού γεννήθηκε και πολιτεύεται στη Ρόδο, ζει όλους τους μήνες… καλοκαίρι.

Και επειδή βαρέθηκε να βλέπει θάλασσα, πήγε εκδρομούλα χθες Κυριακή με τον σύντροφό της Νίκο στην περίφημη κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This