Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Με βιβλία, ψαρούκλες κι εκδρομούλες χαλάρωσαν το Σαββατοκύριακο οι πολιτικοί

Στο Μαράθι ο Νίκος Χαρδαλιάς, στα βιβλιοπωλεία η Νίκη Κεραμέως και στην κοιλάδα των Πεταλούδων η Μίκα Ιατρίδη. Να πως πέρασαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου οι πολιτικοί.

Η υπουργός Παιδείας, φορώντας τζιν παντελόνι και όχι τα περίεργα ταγέρ «στολές εκστρατείας», με τα οποία πηγαίνει στο υπουργείο, βγήκε με τους γιους της για ψώνια. Σταμάτησε λοιπόν σε γνωστό βιβλιοπωλείο των βορείων προαστίων και διάλεξε βιβλία με τον Λουκά και τον Κωνσταντίνο, τα δύο μικρά αγοράκια της.

Από την άλλη, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη εθεάθη σε ταβέρνα στο Μαράθι της Κρήτης, στα λημέρια Μητσοτάκη δηλαδή, να γευματίζει με την Ντόρα Μπακογιάννη. Φυσικά, τον πρώτο λόγο, εκτός της πολιτικής, είχαν το ουζάκι, ο ντάκος και οι…ψαρούκλες.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, τυχερή όπως είναι λόγω καταγωγής, αφού γεννήθηκε και πολιτεύεται στη Ρόδο, ζει όλους τους μήνες… καλοκαίρι.

Και επειδή βαρέθηκε να βλέπει θάλασσα, πήγε εκδρομούλα χθες Κυριακή με τον σύντροφό της Νίκο στην περίφημη κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ