«Κολλητή» με τον ΓΑΠ η Ντόρα Μπακογιάννη, στην απέλπιδα προσπάθειά της να τον κάνει… δεξιό!

Must Read

«Κολλητή» με τον Γιώργο Παπανδρέου φαίνεται πως έγινε η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς μια τον καλεί στο σπίτι της για δείπνα και μια βρίσκεται στο πλάι του σε τραπέζια που κάνει η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης!

Προχθές η Ντόρα μίλησε στην εναρκτήρια εκδήλωση του 22ου Διεθνούς Συμποσίου της Σύμης, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Κυκλοφόρησαν ενσταντανέ της πρώην υπουργού με τον πρώην πρωθυπουργό. Η εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου πλάι της δεν άρεσε στους followers της Ντόρας Μπακογιάννη, που της επιτίθενται -με το γάντι βέβαια- για την επιλογή της να κάνει… παρέα μαζί του.

Το κεντρικό θέμα του συμποσίου, που, ως γνωστόν, είναι ιδέα του πρώην πρωθυπουργού, ήταν οι προκλήσεις της πανδημίας και οι αλλαγές που επιφέρει στον κόσμο. Σε χαιρετισμό του, κατά την έναρξη του συμποσίου, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι το φετινό συμπόσιο θα επικεντρωθεί «στον αντίκτυπο της πανδημίας στη δημοκρατία και στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Τεχνητή νοημοσύνη και πανδημία

Για τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στην αντιμετώπιση της πανδημίας έκανε λόγο στην ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής Χανίων και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το θέμα της ομιλίας της πρώην υπουργού μάς κάνει να πιστεύουμε πως την έχει επηρεάσει λιγάκι ο Γιώργος, που, ως γνωστόν, είναι λάτρης της τεχνολογίας.

Από την άλλη, και εκείνη δεν πάει πίσω. Τείνει να τον κάνει δεξιό τον Γιώργο, με σχετική επιτυχία έως τώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This