Πέμπτη 17/6/2021

Διακοπές διαρκείας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τι κι αν η χώρα βρίσκεται εν μέσω πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης με χιλιάδες επιχειρήσεις να έχουν «γονατίσει» από την αισθητή πτώση του τζίρου και την πλειονότητα των πολιτών να αδυνατεί να κάνει φέτος διακοπές, ο Έληνας πρωθυπουργός απολαμβάνει τα μπάνια του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η χθεσινή εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παραλία Μαράθι Ακρωτηρίου των Χανίων θα ήταν φυσιολογική εάν στη θέση του πρωθυπουργού, που κρατά στα χέρια του τις τύχες εκατομμυρίων ανθρώπων, ήταν ένας απλός πολίτης.

Όταν, όμως, πρόκειται για τον άνθρωπο που υποτίθεται πως αγωνίζεται νυχθημερόν ώστε η κατάσταση στην Ελλάδα να μην τεθεί εκτός ελέγχου εξαιτίας της πανδημίας, είναι τουλάχιστον προκλητικό. Πριν από μία εβδομάδα μάλιστα, ο ο πρωθυπουργός βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στην Αντίπαρο όπου φρόντισε να αναρτήσει και σχετικό στιγμιότυπο από τις διακοπές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι κι αν οι ψηφοφόροι του θα δουν φέτος θάλασσα με το… κιάλι, ο Κυριάκος περνά καλά και το βγάζει προς τα έξω!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος θα λείψει για διακοπές το διάστημα από 8 έως 16 Αυγούστου για να «φορτίσει» μπαταρίες για τον χειμώνα.

Πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία» – Φωτογραφίες: Hanianews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ