Αντώναρος: «Θέλει πολύ ξύλο και απόλυση αυτός που σκαρφίστηκε το σποτ με τον Τσιτσιπά» (video)

Must Read

«Πυρά» από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο για το σποτάκι του Τσιτσιπά που καλεί τους νέους να πειθαρχήσουν στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε κακογραμμένο «κακογραμμένο και κακογυρισμένο» το βίντεο στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάζεται ανέκφραστος, ενώ όπως αναφέρει φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει και πολύ το όλο θέμα:

«Το κακογραμμένο και κακογυρισμένο σποτάκι με τον μάλλον ανέκφραστο Τσιτσιπά (που χωρίς να φταίει ο ίδιος δείχνει και να μην τον πολυενδιαφέρει το θέμα) ποιος το σκαρφίσθηκε και ποιος το έκανε πράξη; Γιατί όποιος κι αν είναι θέλει πολύ ξύλο κικ απόλυση ( αν δουλεύει κάπου…)», έγραψε ο κ. Αντώναρος.

Υπενθυμίζεται ότι το σποτ με τον Στέφανο Τσιτσιπά που προειδοποιεί ότι «κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» γυρίστηκε λίγο μετά την επιστροφή του διάσημου τενίστα από τις διακοπές του στη Μύκονο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This