Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Κάποιοι στο Μαξίμου νομίζουν ότι διοικούν παιδική χαρά και όχι κυρίαρχο κράτος. Δεν εξηγείται αλλιώς η ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την νέα, ασύλληπτη πρόκληση της Τουρκίας με την έκδοση νέας NAVTEX η οποία παρατείνει την εισβολή των τουρκικών δυνάμεων σε χώρο ελληνικής κυριαρχίας, με κίνδυνο σαφώς να δημιουργήσει πλέον δεδικασμένο.

Αντί λοιπόν η ελληνική πλευρά να απαντήσει με αντί-NAVTEX, έβγαλε μία ανακοίνωση η οποία είναι επιπέδου παιδικής χαράς. Μπορεί να φταίει το ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε παρατεταμένες διακοπές, αυτό όμως δεν δικαιολογεί καθόλου την ανεύθυνη στάση όσων διέρρευσαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Διαβάστε:

«Η Τουρκία με τη συνέχιση της προκλητικής συμπεριφοράς της το μόνο που κάνει είναι να δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι η αναφορά στο διεθνές δίκαιο και στον διάλογο είναι καθαρά προσχηματική. Με τη συμπεριφορά αυτή το μόνο που καταφέρνει είναι αρνητικές συνέπειες για την ίδια».

Μάλλον οι άνθρωποι που έβγαλαν την ανακοίνωση νομίζουν ότι κάνουν πολιτικό μάρκετινγκ απέναντι σε αδίστακτους βαρβάρους. Η ακόμα χειρότερα, δεν έχουν συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης. Ούτε φυσικά της θέσης στην οποία διατηρούν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ