Κυβερνητικός εκπρόσωπος χωρίς πέτσα (video)

Must Read

Στο σύντομο πέρασμα του – όπως προδιαγράφετε – από τον δημόσιο βίο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις πλέον τραγικές φιγούρες που κατείχαν την συγκεκριμένη θέση. Για την ακρίβεια, θα κάνει ακόμα και τον γίγαντα Δημήτρη Ρέππα, να μοιάζει ως ενσάρκωση της ειλικρίνειας.

Μπορεί τα ψέματα που αράδιαζε αναφορικά με την διαβόητη «λίστα Πέτσα« να χαρακτηρίζονται ως μία διαπλοκή της πολιτικής με εκδοτικά συμφέροντα, οι επιδόσεις όμως του κυρίου Πέτσα στα εθνικά θέματα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, πραγματικά εκπλήσσουν.

Ο άνθρωπος έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ημέρες να πει δύο θηριώδη ψέματα, να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό σε πανελλαδική κάλυψη, αλλοιώνοντας τις συνθήκες της εθνικής κρίσης που ζούμε.

Το πρώτο ψέμα το είχαμε αποκαλύψει εδώ: Πρωτοφανή ψέματα του Στέλιου Πέτσα για την τουρκική επιθετικότητα! (video)

Ένα ψέμα που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα της Δύσης, θα τον είχε οδηγήσει σε παραίτηση. Όχι όμως στην Ελλάδα που φαίνεται να μετατρέπεται σταθερά σε μπανανία.

Το δεύτερο το ψέμα ειπώθηκε σήμερα το πρωί, και αφορούσε τις υποτιθέμενες κυρώσεις που θα επιβληθούν στην Τουρκία και «θα δαγκώνουν», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση του κυρίου πέτσα στην εκπομπή, λες και του έκανε πλάκα η Ντόιτσε Βέλε, μετέδωσε την είδηση ότι ο έλληνας πρωθυπουργός είπε στον κύριο Χάικο Μάας ότι δεν επιθυμεί κυρώσεις κατά της Τουρκίας!

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι σόι κυρώσεις θα επιβληθούν στην Τουρκία που «θα δαγκώνουν«. Και τότε φυσικά, θα αποδειχθεί ότι η Ντόιτσε Βέλε και το Σπίγκελ, έλεγαν ψέματα. Εάν όμως δεν επιβληθούν κυρώσεις, ο κύριος Πέτσας θα πρέπει εάν έχει το ελάχιστο ψήγμα αξιοπρέπειας να επιστρέψει στην πολιτική ανυπαρξία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This