Κυριακή 13/6/2021

Αρνητικοί στον κορωνοϊό Πλακιωτάκης, Γεωργιάδης και Παπαθανάσης

Αρνητικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Οι τρεις άνδρες είχαν τεθεί σε καραντίνα, έπειτα από συναναστροφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για έναν ξένο επενδυτή από το Ισραήλ, που βρέθηκε στην Ελλάδα, με σκοπό να συζητήσει για την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε ο Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Open, την Παρασκευή.

Ωστόσο, σήμερα και οι τρεις έκαναν γνωστό ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο Άδωνις θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας σε φωτογραφία τα αποτελέσματα, στο twitter.

Νωρίτερα, ο κ. Παπαθανάσης ανέβασε στο λογαριασμό του, στο facebook, ότι υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ και πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως ούτε εκείνος είναι φορέας του κορωνοϊού.

Μόλις η κα Χριστίνα Κράββαρη , Υποσμηναγός επικεφαλής της ομάδας υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πολιτική…

Gepostet von Papathanasis Nikolaos am Samstag, 5. September 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ