Αρνητικοί στον κορωνοϊό Πλακιωτάκης, Γεωργιάδης και Παπαθανάσης

Must Read

Αρνητικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Οι τρεις άνδρες είχαν τεθεί σε καραντίνα, έπειτα από συναναστροφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για έναν ξένο επενδυτή από το Ισραήλ, που βρέθηκε στην Ελλάδα, με σκοπό να συζητήσει για την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε ο Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Open, την Παρασκευή.

Ωστόσο, σήμερα και οι τρεις έκαναν γνωστό ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο Άδωνις θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας σε φωτογραφία τα αποτελέσματα, στο twitter.

Νωρίτερα, ο κ. Παπαθανάσης ανέβασε στο λογαριασμό του, στο facebook, ότι υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ και πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως ούτε εκείνος είναι φορέας του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This