Η σχολική μάσκα «μπαλάκι» ανάμεσα σε κυβέρνηση και Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Must Read

Το «μπαλάκι» της μάσκας στα σχολεία, η κυβέρνηση το πέταξε στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος!

Τρέχει και δεν φτάνει, δηλαδή, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος καλείται να «βγάλει το φίδι από την τρύπα», λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των σχολείων κι ενώ οι διαδικασίες για την αποστολή των μασκών από τα σχολεία, έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ, καθώς χρειάζεται η έγκριση του Ελεγκτικού Συμβούλιου σε σχέση με τον διαγωνισμό.

Ενενήντα τρεις εταιρείες πήραν μέρος στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τις μάσκες στα σχολεία, και τελικά επελέγησαν οι 28 από αυτές. «Σε πρώτη φάση, χρειάζονται περίπου 5.000.000 μάσκες, που θα είναι 100% βαμβακερές», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Το αξιοπερίεργο είναι πως, αν και το 80% της παραγωγής τους γίνεται στην Ελλάδα, μάλλον δεν θα είναι στην ώρα τους στα σχολεία. Ζούμε δηλαδή, εδώ και έξι μήνες σε ρυθμό κορωνοϊού, κινδυνεύει να καταρρεύσει το σύμπαν και η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει έτοιμες προς αποστολή τις μάσκες για τα παιδιά!

Το μόνο που φρόντισε επιμελώς, ήταν να βάλει τον ικανότατο δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, να βάλει τάξη στο χάος που ετοιμάζεται να δημιουργήσει η ίδια.

Όπως καταλαβαίνετε, «της μάσκας το κάγκελο» θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This