Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Έμπρακτη «συγγνώμη» Μητσοτάκη σε Μαρινάκη με κυρώσεις στους αντάρτες βουλευτές

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η κίνηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση ασυλίας του τέως αναπληρωτή υπουργού υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη να φύγουν από την αίθουσα και να μην υπερψηφίσουν, προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος και θα προκαλέσει κι άλλες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχε σαφής εντολή από τη ΝΔ για το αντίθετο στους βουλευτές, ώστε ο Πολάκης να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη μετά από μήνυση του στενού συνεργάτη του Ε. Μαρινάκη, εκδότη των Παραπολιτικών Γ. Κουρτάκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο γνωστός και καλά πληροφορημένος για το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας δημοσιογράφος, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, η εικόνα-ασκέρι της ΝΔ στην Βουλή, με αποτέλεσμα την μη άρση της ασυλίας του Π. Πολάκη, έχει ήδη συνέπειες για τους υπεύθυνους. Και αυτές θα γίνουν γνωστές μετά τη ΔΕΘ και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά τη δημόσια συγγνώμη του Άδωνι λοιπόν στον Γ. Κουρτάκη, θα έρθει η έμπρακτη από τον Πρωθυπουργό…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ