Γενικό απαγορευτικό συμμετοχής από την Κυβέρνηση στους βουλευτές της ΝΔ για την ημερίδα του ΔΣΑ στο Καστελλόριζο!

Must Read

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος μετά την απόφαση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού να διοργανώσουν νομική ημερίδα στο Καστελόριζο.

Πρώτον, διότι με την ανακοίνωσή της προ δεκαημέρου και την αποκάλυψη ότι θα ήταν ομιλητής σε αυτήν ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναγκάστηκε να μεταβεί στο νησί η νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Δεν ήταν στο πρόγραμμά της.

Έως τότε, πλην της Φώφης Γεννηματά, ουδείς αξιωματούχος της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε πατήσει το πόδι του στο νησί. Λες και επειδή γρυλίζει ο Ερντογάν κατέστη γκρίζα ζώνη από μόνο του και απαγορεύεται σε Πρωθυπουργούς, αρχηγούς, βουλευτές να πηγαίνουν εκεί. Ήμαρτον.

Δεύτερον, διότι η εκδήλωση που έγινε το Σαββατοκύριακο ήταν εξαιρετικά επιτυχής. Η ομιλία Παυλόπουλου ήταν όλα τα λεφτά. Χαιρετισμό απέστειλε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Από τον ΣΥΡΙΖΑ παρέστη ο Γιώργος Κατρούγκαλος, φοιτητής του Προκόπη στη Νομική, και από το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Η κυβέρνηση υπό τον φόβο μήπως ο Ερντογάν θυμώσει, όπως θύμωσε και με την επίσκεψη Σακελλαροπούλου μιλώντας για προκλήσεις και τετελεσμένα, εξέδωσε γενικό απαγορευτικό συμμετοχής. Δεν επετράπη σε κανέναν από τους τέσσερις βουλευτές της Ν.Δ. να πάνε στην εκδήλωση, ενώ μήνυμα σχετικό εστάλη και στους αιρετούς. Προηγουμένως είχε απαγορευτεί στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή να είναι ομιλητής στην εκδήλωση του ΔΣΑ, μολονότι είχε αποδεχθεί την πρόσκληση. Σημεία των καιρών!

Εμείς νομίζουμε ότι όσο είναι καιρός πρέπει να σταματήσει η ηττοπάθεια. Και κάτι ακόμη. Το Καστελόριζο είναι ελληνικό έδαφος. Πρέπει κάποια στιγμή να μεταβεί εκεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This