Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Ο γιος του Μητσοτάκη ορκίστηκε να υπηρετεί την πατρίδα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο νεότερος που θα υπηρετεί στο Πυροβολικό Σώμα, ορκίστηκε την Παρασκευή σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό και έτσι δεν ήταν δυνατό να υπάρχει κοινό στο στρατόπεδο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε φωτογραφία από τον ορκωμοσία και δήλωσε περήφανος για τον γιο του αλλά και λυπημένος που δεν καταφερε να παρευρεθεί:

«Πολύ υπερήφανος πατέρας! Λυπάμαι που, λόγω Covid, δεν μπόρεσα να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να σε καμαρώσω!» έγραψε στον λογαριασμό του.

Σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αφήσει υπονοούμενα για την ενδεχόμενη μύηση του γιού στις επιτελικές θέσεις της ΝΔ, αφού όπως έχει δηλώσει, ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει το καυστικό χιούμορ του παππού του. πώς αλλιώς θα διατηρηθεί η οικογενειοκρατία άλλωστε;

.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]